Culture.ca position in Canadian government

Based on the photo of last Oct. Croatian International Culture Portal Roundtable Meeting, I redraw Carsten QUELL, the research manager of Department of Canadian Heritage, his slide: “Cultural Affairs Logic Model". It’s a very good and clear diagram to position cultural portal in governmental cultural policy roadmap.

我剛剛重畫完加拿大政府文化遺產部(Department of Canadian Heritage)的某張投影片:文化事務邏輯模型。這是去年十月克羅埃西亞的時候,Carsten Quell 這位研究經理給的演講其中一張投影片,主要是解釋 Culture.ca 的定位/角色。我覺得這是很重要的一部份,是政策決定的關鍵細節,影響著資源分配與避免重複規劃、冗餘實作的重要根據。

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.