How was the summit? 峰會可好?

There’s a good article “How Was The Summit? A helpful list in case your friends (or any reporters) ask you“, compiled by Rik Panganiban and Ralf Bendrath, Dec. 16 2003. I got similar feelings in most of the situations 😛

有篇文章「世界資訊高峰會,狀況可好?如果有朋友或記者問你時的簡易清單」實在不錯。這是由 Rik Panganiban 和 Ralf Bendrath 在 12 月 16 日編譯的文章。你可以瞧瞧。

廣告

One thought on “How was the summit? 峰會可好?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s