“Your kind of lover"

ghcover.jpg
Freddie Mercury. “Your kind of lover“. 我記得在倫敦街頭有 We Will Rock You 的音樂劇。演 Frddie Mercury 的會不會用很戲劇化的方式,從看板上跳下來,跳進地鐵站,唱到 Trafalgar 廣場的 20 萬人都 high 起來呢?

Make a brand new start
We can work it out just next to nothing
Work it out, work it out just next to nothing
With feeling, feeling, feeling, with feeling

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.